Vislatvijas smīdinātāju konkursa “Anekdošu virpulis” pusfināls

6.martā 16 Ezeres pamatskolas folkloras kopas “Kamolītis” dalībnieki posās gada vissmieklīgākajam🤣 konkursam – Vislatvijas smīdinātāju konkursa “Anekdošu virpulis” Austrumkursas un Rietumkursas pusfinālam, kas šogad notika Saldū. Kopā ar ezerniekiem šajā konkursā piedalījās arī 2 dalībnieki no Saldus pamatskolas.
Īpašs prieks par jaunākās grupas bērniem, no kuriem dažiem šī bija pirmā, lielā uzstāšanās. Mazie pat bēdājās, ka nepaguva izstāstīt visas anekdotes.
Vecākajā grupā startēja deviņi 7. un 8. klases jaunieši ar bagātīgu anekdošu pūru. Žūrijas komisijai nācās krietni “pasvīst”, lai izvērtētu. Rezultātā visi tika gan pie Lielā, gan Dižā smīdinātāja nominācijas, bet uz valsts finālu 1. aprīlī Rīgā pošas Miķelis Kampenuss, Elza Ozola, Jurģis Žaļims un Mārcis Branks, kur kopā ar bērniem un jauniešiem no visas Latvijas sacentīsies jau par augstākiem tituliem – Ekselentā un Īpaši ekselentā smīdinātāja nomināciju.
Sirsnīgs paldies vecākiem par dalībnieku sapošanu un visiem, kas deva savu artavu, lai “Kamolītis” varētu godam pārstāvēt Ezeres pamatskolu!🌹
Paldies skolotājai Rutai Arnei par skolēnu iedvesmošanu un sagatavošanu konkursam!🌹